Camilla Plum – livestream


Camilla Plum, f. 1956, er en dansk gastronomie og mange kender hende sikkert fra DR2 hvor hun har lavet mange madprogrammer fx. Boller af stål og Camilla Plum og den sorte gryde. Camilla har også skrevet mange bøger om madlavning og køkkenhaver. Hun er også en populær fordragsholder og desuden skriver hun madartikler i Politiken.
Camilla Plum deltager i forfatteraften den 3.november kl. 19:30 i Nordens hus Reykjavik. 

Her kan du følge med!


Bibliografie:
• Camillas køkkenhave, 2012
• Mit skandinaviske køkken, 2011
• The Scandinavian Kitchen, 2010
• Camillas havebog, 2009
• Jul, 2009
• Blomstrende mad, 2008
• Mormors mad, 2008
• Blomster, 2006
• Et ordentligt brød, 2005
• Umoderne mad, 2004
• Sødt, 2004
• Dejligt, 2003
• Mors mad året rundt, 2002
• Grønt, 1999
• Ælle, bælle frikadelle – Mad For Børn Og Voksne, 1997
• Emma Gad – vi gider ikke, 1983

Oversigt over forfatteraftener i 2015-16
1.september – Jens Andersen (DK)
6. oktober – Einar Már Guðmundsson
3. november – Camilla Plum (DK)
1. desember – Rawdna Carita Eira (NO/Samísk)
12.januar – Kristina Sandberg (SE)
2.februar – Gaute Heivoll (NO)
1. marts – Åsne Seierstad (NO)
5.april – Susanna Alakoski (SE)
3.maj – TBA

Send this to a friend